Första juryn!

Under denna tävlingen är det jag, Hampus Brink, som kommer att sitta i juryn i och med att detta är första tävlingen! Jag är 19 år gammal och startade denna hemsidan då jag tycker det finns allt för få intressanta fototävlingar!

När det kommer till mitt fotograferande så har jag fotat i princip hela mitt liv. Jag fick min första kamera när jag var runt 10 år och har sedan dess fotat tusentals bilder. Framförallt under konserter. 2013 fotade jag min första konsert och sen dess har det blivit allt fler. I skrivande stund är jag uppe i runt 70 fotade band. Lokala så som världskända!

Just nu pluggar jag Media och kommunikation sista året på gymnasiet. Jag jobbar även som fotograf på skoföretaget Vagabond efter skolan och ägnar mig mest åt konsertfotografering på sommaren när jag har tid över!

Hampus Brink
Hampus Brink – Grundare

I de kommande tävlingarna kommer juryn bestå av 2-3 fotografer inkl. förra månadens vinnare ifall hen vill.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s