Till vem riktar sig tävlingen?

Nybörjare så som proffs! Alla får vara med!


Runt om på internet kan man om man vill hitta hur många fototävlingar som helst. Men min personliga åsikt är att det är väldigt få bra fototävlingar! De bra tävlingarna riktar sig i princip endast till proffsen.

De som inte är proffs får istället nöja sig med tävlingar som olika företag arrangerar där man t.ex. ska lägga ut en bild på sina sociala medier och tagga företaget. Syftet med tävlingen blir då inte att utvecklas och ha kul på vägen, vilket några kanske har. Utan syftet med tävlingen blir att göra gratisreklam för företaget…

Vad är en bra tävling då? Enligt mig är en bra tävling där man kan utveckla sin kreativitet, sitt fotograferande och samtidigt inspireras av andra fotografer. Så förhoppningsvis kan detta bli en sida där fotografer möts och inspireras av varandra!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s