Vem ligger bakom tävlingen?

Hampus Brink heter jag, är 19 år och jag driver denna sidan. Just nu är allt lite av ett pilot-projekt då allting är nytt och det är första riktiga tävlingen som jag anordnar helt själv! Men det ska nog inte vara några problem!

Jag har själv deltagit i en hel del fototävlingar vilket är kul! Dock tycker jag att det finns alldeles för få bra tävlingar. Många tävlingar arrangeras bara av företag där man t.ex. ska lägga ut en bild på sina sociala medier och tagga företaget. Syftet med tävlingen blir då inte att utvecklas och ha kul på vägen, vilket några kanske har. Utan syftet med tävlingen blir att göra gratisreklam för företaget…

Sen tycker jag personligen att ett schysst pris alltid är kul i en tävling! Mitt mål är i alla fall att vinnaren ska få ett presentkort på ett par hundra kronor i en fotobutik. Detta då nya fotoprylar dels gör fotograferingen roligare och man får större chanser att utvecklas. Då fotoprodukter i regel är ganska dyrt med så är det aldrig fel med ett presentkort! Desto bättre det går för denna sidan desto bättre priser kommer det att bli!

Men självklart är det ju personen bakom kameran som är viktigast. Så även fastän man inte vinner varje gång så hoppas jag att ni ska kunna utvecklas ändå!

Vad har jag gjort inom fotografins värld då? Jag har sedan jag var 14 år fotograferat runt 70 olika artister och band, lokala så som världskända. Fotograferat Lucia Varberg två år i rad och driver ett eget företag där jag framförallt säljer canvas och bilder med motiv som jag själv har skapat.


Med risk för att bli tjatig så krävs det ändå att sanningen kommer fram. En bra hemsida med bra priser kostar pengar. Nu är tävlingen gratis för alla. Men för att sidan ska kunna vara proffsig, ha bra priser och framförallt vara gratis så krävs det att företag eller ni som läser detta stöttar med antingen materiella ting så som priser eller ekonomiskt. Mer om detta kan ni läsa om här!

Hoppas ni kommer att gilla sidan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s