Vinnaren av första fototävlingen!

Först och främst, tack! Tack till alla som har skickat in bidrag, röstat, delat och stöttat denna tävlingen! Nu har premiär-tävlingen avgjorts och är mer eller mindre helt klar! Under cirka en veckas tid har ni fått rösta fram en vinnare bland fem finalister. Den som fick mest röster och då vann är ingen mindre än Annelie Sjögren! Men vem är hon egentligen? Ingen kan svara på den frågan bättre än henne!

Annelie SjögrenJag heter Annelie Sjögren och är 39 år. Jag bor i Liljeholmen i Stockholm sedan 7 år tillbaka. Ursprungligen från västkusten några mil norr om Göteborg.
Mitt fotointresse föddes för drygt ett år sedan när jag fick en systemkamera i födelsedagspresent av min man, det är en Nikon D3300.
Har jag inte kameran med så blir det en del foton med iPhonen.
I höstas gick jag en kvällskurs och lärde mig då grunderna i fotografering.
Jag tycker det är roligast att fotografera natur, såsom landskap, solned/uppgång och blommor i macro. Även att fånga ljuset i olika vinklar tycker jag är roligt att experimentera med.
Bilden är tagen på sjön Trekanten i Liljeholmen, ett favoritställe där jag ofta är och fotar. De tre grå husen som speglar sig i vattnet ligger på berget Nybohov. Jag har en personlig koppling till bilden eftersom jag bor i ett av de grå husen tillsammans med min familj. Det gör det hela lite extra roligt att jag vann just med detta foto!
Jag har ett officiellt Instagram konto @fotografelie med fler foton.

Annelie Sjögren, ?
Första vinnaren av tävlingen – Annelie Sjögren

Nästa tävling beräknas att starta 1 Juni 2017. Håll utsikt på hemsidan eller skriv upp dig på listan för att få ett mail när nästa tävling börjar närma sig!


checkout-logo-large-alt-se-2x
Stötta tävlingen med 25kr
Annonser

2 reaktioner till “Vinnaren av första fototävlingen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s