Vinnaren för Fototävling II

JensHendar
Foto: Eleonor Broman

Mitt namn är Jens Hendar och jag är född och uppvuxen i Göteborg. Bor numera kvar här och jobbar som webbutvecklare. Jag har inte fotograferat så länge, egentligen bara sen nyår. Det vare när jag träffade min flickvän som intresset tog fart på riktigt. Hon är själv en duktig fotograf, så det är hon som har lärt mig det jag kan (det är även hon som har tagit bilden på mig).

Det som jag tycker om att fotografera mest är porträtt-bilder, helst nära med en 50mm, och därför skulle jag väl säga att det som är roligast med just fotografering är att göra ett försök att beskriva en människa utan att använda ord. Att försöka få till en ögonblicksbild på en någon, som gör den personen glad och nöjd. Det finns så många människor som inte ser sig själv som vackra, och det vill jag försöka ändra på om jag kan.

Bilden som jag till slut vann med är tagen nere i Skåne, i en liten by som heter Kåseberga. Det är min mors hemby, så vi var där för att hälsa på delar av släkten. Vi hade hela vägen ner sett de här stora rapsfälten och sagt att om vi får möjlighet så måste vi ta några bilder. När vi sedan var ute och promenerade på kvällen så var det så fruktansvärt vackert ljus att det var bara att ge det ett försök. Det blev att vi tog väldigt mycket bilder (bilden på mig är också tagen där), och ett par av dem blev jag väldigt nöjd med.

Om man vill se flera av mina bilder kan man antingen följa mig på Flickr: https://www.flickr.com/people/jenshendar/ eller Instagram: https://www.instagram.com/jenshendar/.

Lycka till i nästa tävling allihopa!

Jens Hendar - Göteborg - 1
3, Jens Hendar – Göteborg
Annonser

2 reaktioner till “Vinnaren för Fototävling II

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s