Det här är Fototävla!

Fototävla är en hemsida med kontinuerliga fototävlingar. Vanligtvis är det en fototävling i månaden där alla är välkomna att skicka in 1-3 bidrag efter ett angivet tema. En jury väljer sedan ut de bästa bilderna som alla sedan får rösta på. Det bidrag som får flest röster vinner tävlingen!

Hemsidan grundades i mars 2017 av Hampus Brink från Varberg och har på kort tid vuxit fort! I mitten på juli 2017 hade drygt 100 bidrag skickats in till Fototävla vilket är otroligt kul! Fototävlas mål är att bli Sveriges största hemsida med kontinuerliga fototävlingar och har potential att bli det.

De allra flesta fotografer som bidrar i tävlingarna är från Sverige. Men i de flesta tävlingarna har det även funnits någon eller några som har kommit från andra länder. T.ex. Norge, Englad och Tyskland. Mer om det finner du lite längre ner.

Denna sidan strävar efter att ha seriösa, proffsiga och framförallt gratis fototävlingar! Detta är möjligt genom bland annat samarbeten och sponsorer som vill hjälpa till. Fototävla är alltid i behov av mer hjälp så om du vill bidra med något får du gärna kontakta Fototävla genom att klicka på ”Kontakt” i menyn!

Varmt välkommen!

De olika symbolerna betyder olika saker. De gula stjärn-markeringarna står för vinnarna, de röda kamera-markeringarna står för finalisterna och de blåa för alla de andra som har bidragit.

Annonser

3 reaktioner till “Det här är Fototävla!

    1. Hej! Tack för din kommentar! Priset varierar lite från tävling till tävling. Ibland finns det ett pris och då står det här på hemsida under det inlägget tävlingen är publicerad. Annars finns det inget pris. Anledningen till att det inte alltid finns ett pris till tävlingarna är för att sponsorer står för priserna. Under de tre första tävlingarna har det funnits priser då Varbergs kommun, Idécentralen samt IPIXLAR har velat sponsra tävlingarna. Fototävla försöker i den mån det går att få fram priser till de flesta tävlingarna men ibland kan det vara svårt!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s