Fototävling IIIs vinnare!

Tredje fototävlingen med tema vatten var då helt avslutad och här är vinnaren! 


 

Carah Ohlsson Örebro.JPG
Carah Ohlsson – Örebro

Mitt namn är Carah Ohlsson, 29 år gammal och är född och uppvuxen i Örebro. Jag fann mitt intresse för fotografering för cirkus fem år sedan då jag startade att fotografera med min mobilkamera. Jag köpte min första systemkamera lite efter det då jag insåg hur kul det var med fotografering och kände att det var en hobby värt att investera i. Jag fotograferar helst porträtt och personer och då gärna på väldigt kreativa sätt och med en arrangerad miljö.

 

På bilden syns en av mina fyra systrar som får ställa upp som modeller i mina kreativa upptåg. Jag ligger på botten av poolen med tyngder medan mina systrar leker utklädnad och gör konster i vattnet.
Vill ni se mer av mina foton så kika gärna in på min Instagram: Carahs

Carah Ohlsson - Örebro
Vinnare: Carah Ohlsson – Örebro

 

 

Annonser

En reaktion till “Fototävling IIIs vinnare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s