Fototävling VII – November

Ännu en månad, ännu en tävling! 

Tiden går fort och vi är redan inne i November. Det är vintertid och det blir bara mörkare och mörkare för varje dag.

Under veckan fick de som gillar Facebook-sidan samt Instagram-kontot bestämma vad månadens tema ska vara och Nathalie Hallberg från Ljungby önskade tema svartvitt vilket också blir månadens tema!

Som vanligt är det fritt fram att tolka temat hur man vill. Det går bra att skicka in dina bidrag t.om. 19onde november!

 


Även för denna tävlingen kan man, om man har ett Google-konto, klicka på Skicka in bidrag här nedan för att sedan skicka in sina bidrag genom att fylla i ett formulär. Förhoppningsvis blir det smidigare för dig som skickar in och smidigare för Fototävla som sedan ska gå igenom alla fina bilder.

Ifall man inte har ett Google-konto eller formuläret av någon anledning inte fungerar så kan man alltid skicka in sina bidrag genom det tidigare sättet. Dvs. maila sina bilder tillsammans med ens namn och ort till fototavla@outlook.com.

Skicka in bidrag


Klicka här för att komma till finalisterna för Fototävling VI


Stort grattis till Sarah Larsson från Borlänge som vann Fototävling V med tema rörelse! Läs mer om Sarah genom att klicka här!

 


Månadens tävling sponsras av

IPIXLAR, Varbergs kommun, Idécentralen

Fototävla är alltid i behov av fler sponsorer och samarbeten! Ifall du har något du vill och kan bidra med – tveka inte på att höra av dig! Det kan vara allt ifrån en bra tips, priser till tävlingarna eller annat. Hör av dig enklast genom att klicka på kontakt uppe i högra hörnet. 

Annonser

En reaktion till “Fototävling VII – November

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s