Vinnarna i Fototävling VI – Inspiration

Fototävlas sjätte fototävling är nu helt avslutad och vinnarna är utsedda! Denna tävlingen ville fantastiska Kretan Deli i Varberg sponsra med priser till de tre bästa bidragen vilket resulterar i att denna tävlingen har tre vinnare!


Vinnarna för Fototävling VI

1a, Annelie Sjögren – Stockholm

Pris: Produkter från Kretan Deli värda 150kr + Presentkort värt 200kr hos Scandinavian Photo.

2a, Susanne Alfredsson – Malmö

Pris: Produkter från Kretan Deli värda 100kr.

3a, Marta Pawlowska – Stockaryd

Pris: Produkter från Kretan Deli värda 50kr.


1a, Annelie Sjögren

Annelie Sjögren_Stockholm

Västkusten är verkligen semester för mig, vilket jag tolkade temat som i denna tävlingsomgång. 

Vi har sommarstuga i närheten av Marstrand inte så långt från där jag är uppväxt, så det blir alltid några turer ut till denna vackra ö varje sommar. 

Bilden är från norra inloppet och fyrhuset som man ser är känt för att vara PG Gyllenhammars förra sommarställe, huset kallas för Lyktan och ligger med ett fantastiskt läge mot havet och ytterskärgården mot Kattegatt. 

Kortet är taget en julikväll i somras med min Nikon D3300. Vi var på väg in mot land efter att vi varit ute på en båttur vid Paternoster och sett massor med sälar. Tidigare på kvällen hade ett kraftigt regnoväder dragit förbi, när solen väl kom fram blev det ett väldigt speciellt ljus på himlen, det blev ett perfekt fototillfälle att fånga ljuset på. 

Kika gärna på fler av mina bilder på mitt Instagram konto: @fotografelie


2a, Susanne Alfredsson

Processed with VSCO with a8 preset

Så roligt att jag är med bland vinnarna ;)! Tack till alla som röstade på min bild !

Jag kallas Sussi och är Malmöbo sen 17 år men är ifrån Strängnäs ifrån början. Jag har haft ett bild-intresse i hela mitt liv men jag blev varken konstnär eller fotograf. När jag köpte en digital DSLR kamera för tre år sen tog intresset för fotografering fart på allvar. 

Pappa hade sett mitt intresse redan i tonåren och jag fick hans gamla systemkameran när jag tog studenten men den blev stulen på första stoppet på tågluffandet samma sommar, i Hamburg. Så det blev inte en enda bild från den tågluffen i Europa 😉

Jag fotograferar allt. Från högt till lågt. Men det finns en speciell värme blandat med humor i att fotografera människor, som jag gillar. Den här bilden är från i somras i Grekland. En ögonblicksbild som jag tyckte såg lite rolig ut. Det är roligt att kunna vara med i små tävlingar då och då för att se om människor gillar det jag ser igenom linsen.


3a, Marta Pawlowska

Marta P

Jag heter Marta Pawlowska, 15 år och bor i Stockaryd. Jag har fotat i 2 år nu. Jag älskar att fota solnedgångar och övergivna byggnader, även så kallat Urban Exploration. Den här bilden tog jag i Krakow, Polen i somras. Det var en jättefin solnedgång och jag såg den här killen som spelade gitarr och ljuset reflekterade så fint framför honom på gatan.

Ni kan hitta mina bilder på min Instagram: @Marta945


Denna tävlingen sponsrades av

IPIXLAR, Varbergs kommun, Idécentralen och Kretan Deli

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s