Vinnaren i Fototävling VII – Svartvitt

Fototävlas sjunde fototävling är nu helt avslutad och vinnaren är här!


imageMia Göthberg heter jag och är en 36-årig sjukpensionär med många hobbies och passioner. Jag bor i Sävedalen strax utanför Göteborg.

Foto har varit ett av många intressen under lång tid, så jag har fotat då och då i många år, men det blev ett av få huvudintressen för ca 3 år sedan, då jag började utvecklas och engagera mej mera. Förutom att fota så målar jag, skriver och umgås med mina två små galna hundar.

Jag gillar att lägga märke till och bevara detaljerna som lätt annars förbises i vardagslunken. Jag använder ständigt mitt bildseende och vill fånga det vackra och intressanta jag ser omkring mej, vad det än må vara. Lyckas jag med det ibland så är det alltid roligt att försöka.

Bilden tog jag i April 2017, i ett försök att fånga action i en lugn aktivitet och brädspelsglädje i en liten detalj. När jag gick igenom bildserien jag tagit var det den här som tilltalade mej mest, och jag visste genast att jag ville ha den i svartvitt. Ibland känner man vad favoritbilden behöver, det är som att den får en egen personlighet och talar sitt eget språk, som man hör om man lyssnar med hjärtat… 🙂

Mia Bira


Denna tävlingen sponsrades av

IPIXLAR, Varbergs kommun och Idécentralen

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s