Fototävling X – Kärlek/Vänskap

FOTOTÄVLING NUMMER TIO


Det här är Fototävlas tionde fototävling! Tiden flyger förbi och temat för februari-tävlingen kommer vara Kärlek/Vänskap. Som vanligt är det fritt fram att tolka temat hur man vill. Det går bra att skicka in max tre bidrag per person t.om. 18e februari!


Även för denna tävlingen kan man, om man har ett Google-konto, klicka på Skicka in bidrag här nedan för att sedan skicka in sina bidrag genom att fylla i ett formulär. Förhoppningsvis blir det smidigare för dig som skickar in och smidigare för Fototävla som sedan ska gå igenom alla fina bilder.

Ifall man inte har ett Google-konto eller formuläret av någon anledning inte fungerar så kan man alltid skicka in sina bidrag genom det tidigare sättet. Dvs. maila sina bilder tillsammans med ens namn och ort till fototavla@outlook.com.

Skicka in bidrag


Sponsorer

Fototävla är alltid i behov av fler sponsorer och samarbeten! Ifall du har något du vill och kan bidra med – tveka inte på att höra av dig! Det kan vara allt ifrån en bra tips, priser till tävlingarna eller annat. Hör av dig enklast genom att klicka på kontakt uppe i högra hörnet. 

 

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s