Äntligen tillbaks på banan!

Nu är Fototävla tillbaks på banan igen!

Först och främst ber Fototävla om ursäkt för att allt har blivit fördröjt samt att det har stått still här på sidan. Tyvärr har det blivit så pga. tidsbrist. Men trotts få livstecken här är det många som har varit inne på sidan samt flera som har skickat meddelanden samt mail till mig, Hampus Brink, vilket är otroligt roligt!

Innan sidan börjar rulla på som vanligt är det kanske bra att strukturera upp lite samt svara på lite frågor!

A) Många har undrat hur det blir med Finalisterna för fototävling IX – Ljus. En vinnare kommer att presenteras inom kort samt få sitt pris. De röster som har kommit in efter 18e februari (vilket var slutdatumet) kommer inte att räknas.

B) Ang. tävlingen med Kärlek/Vänskaps-tema kommer 10 stycken finalister presenteras inom kort!

C) Under den senaste tiden är det många som har hört av sig och tyckt att sidan är lite rörig. En ny design kommer att träda i kraft inom några dagar vilket kommer göra sidan mycket enklare!

D) Många har även undrat ifall det på något sätt är möjligt att se alla bidrag som har kommit in. Det jobbas på en lösning men än så länge finns det ingen som funkar tillräckligt bra. Förhoppningsvis kommer det en bra lösning snart!

E) Då jag driver sidan mer eller mindre helt själv vore det otroligt kul med lite hjälp! Allt från tips på teman, hur sidan kan bli bättre, sprida sidan till andra, mm. Ifall du vet något som kan bli bättre eller har ett pris som du kan tänka dig att sponsra med – hör av dig! Alla tips, stora som små, är mer än välkomna!


Vill även passa på att tacka alla som på något sätt har varit i kontakt med fototävlingen! Idéen om den här sidan kom upp för nästan exakt ett år sedan och har under den här tiden fått in ca 500(!) bidrag samt fått över 25.000 visningar. Fantastiskt! Nu satsar vi sten hårt på att detta ska bli Sveriges största sida med fototävlingar, hoppas du vill vara med!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s