Vinnare i Fototävling IX – LJUS

Hej!

Åh vad roligt att min bild blev så uppskattad!

Jag heter Charlotte, bor i Örebro där jag jobbar som teckenspråkstolk.
Jag har fotograferat i ungefär 10 år dock bara som hobby. På senare år har jag blivit mer motiverad och börjat förstå min kamera mer med hjälp av en fotokurs. Min pappa driver sitt eget företag som fotograf och det är nog därifrån intresset kommer. Jag ser mig inte som speciellt duktig men det är ett stort intresse som jag kan utveckla till en större grad.

Det jag föredrar att fotografera är djur och natur. Antar oftast utmaningen att fota fåglar vilket inte är det lättaste. Jag älskar motljus och ljus i sin helhet. Jag försöker hitta det abstrakta och använda fantasin.

Bilden som jag vann med är tagen i Vadstena. Jag är uppvuxen i Vadstena och har föräldrarna kvar i ett samhälle lite utanför. Jag var ute på en promenad med kameran i högsta hugg. Det var en kall dag, mycket snö hade kommit och det var stora istappar längs med pirens räcken. När jag går längs med Vättern så kommer detta underbara ljus och jag vet efter alla konstens regler att man inte ska ta en bild i motljus. Jag är så glad att jag gjorde det. Jag är nöjd med bilden och att jag nu har vunnit med den är så kul.

Jag har en profil på instagram där jag lägger upp bilder emellanåt. Följ gärna @ostergrensan.

Tack så mycket för mig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s